Savivaldybė seniūnų konkursus žada skelbti rudenį

Kelmės rajono savivaldybės Tytuvėnų bei Kelmės miestų seniūnijos iki šiol neturi nuolatinių vadovų. Tytuvėnų seniūnas iš pareigų pasitraukė dar kovo mėnesį, o Kelmės miesto seniūnas – birželio pabaigoje. Pasak Kelmės rajono savivaldybės administracijos direktorės Danutės Laivienės, šiuo metu Tytuvėnų seniūno funkcijas pavesta atlikti Tytuvėnų apylinkių seniūnijos seniūnui Valdui Ivanauskui, o Kelmės seniūno – Kelmės apylinkių seniūnijos seniūnui Algimantui Dambrauskui. Šiems seniūnams teisės aktų nustatyta tvarka už papildomų funkcijų vykdymą yra nustatytos 40 proc. priemokos.

Paklaustas, kodėl neskelbiami konkursai seniūnų pareigoms užimti, savivaldybės meras Ildefonsas Petkevičius nedaugžodžiavo. „Dėl konkursų paskelbimo bus sprendžiama artimiausiu metu. Šiuo metu pareigas atlieka specialistai. Manau, kad rudenį turėsime naujus seniūnus“, – „Kelmiškiams.lt“ sakė rajono meras.

Pasak D.Laivienės, šiuo metu nėra svarstomi ir seniūnijų jungimo klausimai. Priminsime, kad vasario mėnesį kilusi idėja sujungti Tytuvėnų miesto ir Tytuvėnų apylinkių seniūnijas sulaukė didelio vietos gyventojų ir kai kurių politikų pasipriešinimo.

Kelmiškiams.lt

One thought on “Savivaldybė seniūnų konkursus žada skelbti rudenį

  • 2024-08-05 at 07:11
    Permalink

    Akivaizdu, kad seniūnijų rajone yra per daug. Pakaktų 5-6, kuriose dirbtų daugiau darbuotojų. Gaila, kad valdžia pasidavė ir atsisakė idėjos, bet gal rudenį, po rinkimų sugrįš. Tikėkimės.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *