Darbą baigiantis seniūnas pasidalijo jautriu įrašu

Šiandien – paskutinė diena, kai Tytuvėnų seniūno pareigas eina 24 metus seniūnijai vadovavęs Romas Čerkauskas. Seniūnas savo Feisbuko paskyroje pasidalino viešu atsisveikinimo įrašu, kuriame dėkoja bendraminčiams, seniūnijos partneriams, politikams ir visiems seniūnijos, rajono bei Lietuvos žmonėms.

„Ačiū Jums… Šiandien paskutinė mano, kaip Tytuvėnų miesto seniūno, darbo diena. Labai greitai prabėgo 24 metai šiose pareigose. 2000 metais buvau paskirtas dirbti Tytuvėnų miesto seniūnu ir įsiliejau į šaunų kolektyvą, kuris mane labai draugiškai priėmė. Per tuos 24 metus Tytuvėnai, kaip ir visa Lietuva, labai pasikeitė. Neminėsiu visų nuveiktų darbų, tačiau juos buvo galima nuveikti tik gavus Kelmės rajono savivaldybės Tarybos ir Administracijos vadovų pritarimą bei lėšas. Ačiū Jiems. Džiaugiuosi, kad galėjau prisidėti prie visų šių projektų įgyvendinimo. Ačiū ir Kelmės rajono savivaldybės administracijos darbuotojams, kolegoms seniūnams už palaikymą, bičiulystę ir bendradarbiavimą. Ačiū Tytuvėnų gimnazijos bendruomenei, Tytuvėnų regioninio parko direkcijai, Tytuvėnų krašto ir „Gralio“ bendruomenėms, Tytuvėnų piligrimų centro kolektyvui už patarimus, pagalbą ir bendrą darbą. Ačiū Jums. Ačiū noriu tarti Tytuvėnų verslininkams, tai jie buvo, tikiuosi, ir bus visų renginių ir švenčių rėmėjai ir pagalbininkai. Neminėsiu pavardžių, nes jų buvo daug, bijau ką nors praleisti. Į Jus visada buvo galima kreiptis ir sulaukti pagalbos. Ačiū Jums.

R.Čerkauskas

Ačiū noriu tarti Kelmės rajono garbės piliečiui, mecenatui, tytuvėniškiui, bičiuliui dr. Jonui Jagminui už rūpestį Tytuvėnais ir paramą, ypač už kapinių koplyčios remontą – Ačiū Jums. Ačiū LR Seimo nariui gerbiamam Antanui Čepononiui. Per mano ilgametį darbą Tytuvėnuose tai pirmasis Seimo narys, kuris taip rūpinosi Tytuvėnais ir tytuvėniškiais. Ačiū Jums. Ačiū Tytuvėnų vasaros muzikos festivalio sumanytojai ir ilgametei vadovei Nijolei Saimininkienei ir dabartiniams festivalio vadovams Justui ir Robertui Šervenikams. Tai Jūsų nuoširdaus darbo ir meninių sugebėjimų dėka Mes klausomės puikios muzikos, o Tytuvėnų vasaros festivalio aidai sklinda plačiai visoje Lietuvoje ir už jos ribų. Ačiū Jums. Ačiū Tytuvėnų miesto ilgamečiams partneriams iš Lenkijos Miastko savivaldybės, už draugystę, bendrus projektus, svetingumą ir įgyvendintus sumanymus. Ačiū Jums. Noriu padėkoti visiems Tytuvėnų miesto gyventojams, kurie padėdavote savo patarimais, idėjomis ir pasiūlymais, palaikėte, skatinote ir motyvavote. Ačiū Jums. Taip pat noriu padėkoti ir tiems, kurie kritikavote, reikalavote, su kuriais daug diskutavome. Tik Jūsų dėka tobulėjome ir stengėmės atlikti darbus geriausiai, kaip tai buvo įmanoma. Ačiū Jums. O patį didžiausią Ačiū tariu Tytuvėnų miesto seniūnijos kolektyvui. Tai Jūsų nuoširdaus darbo ir sumanumo dėka Tytuvėnai kasdien gražėja ir čia laukiamas ir priimamas kiekvienas. Seniūnijos kolektyvas visada pasiruošiąs padėti bėdoje ir pasidžiaugti laimėjimais. Ačiū Jums mieli, dabar jau galiu sakyti, buvę bendradarbiai, man Jūsų labai trūks. Linkiu kuo geriausios sveikatos ir sėkmės visiems tytuvėniškiams, o naujai paskirtam seniūnui ar seniūnei gražių sumanymų, lengvo jų įgyvendinimo, mylėti Tytuvėnus ir jų žmones. Pagarbiai, Tytuvėnų seniūnas Romas Čerkauskas“.

Kelmiškiams.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *