Ne visi direktoriai įtikino rajono politikus

Ketvirtadienį vykusiame rajono tarybos posėdyje ne visi strateginius veiklos planus pristatę savivaldybės įmonių vadovai įtikino rajono politikus. Po klausimų gausos politikų pritarimo nesulaukė UAB „Kelmės vietinis ūkis“ direktoriaus Dainiaus Popovo ir UAB „Kelmės autobusų parkas“ laikinai pareigas einančio direktoriaus Arūno Butkaus pateikti strateginiai veiklos planai. Šių savivaldybės valdomų bendrovių dokumentai grąžinti tobulinimui ir tikimasi, kad direktoriai vėl Tarybai juos teiks vasario mėnesį. Ypač didelis politikų dėmesys buvo atkreiptas į klientų aptarnavimo galimybes, paslaugų kokybę. UAB „Kelmės autobusų parkas“ dokumentas buvo atmestas dėl skaičiavimo klaidų, nors įmonės direktorius kelis kartus pakartojo, kad dokumentą skaitė, su juo susipažino ir matė po kokiu dokumento turiniu dedantis savo parašą.

UAB „Kelmės vanduo“ direktoriaus pristatytas planas po ilgų diskusijų ir politikų klausimų lavinos 14 rajono Tarybos narių pritarimu buvo patvirtintas.

Per posėdžio pertrauką „Kelmiškiams.lt“ kalbinti Tarybos nariai neslėpė nuostabos, kad savivaldybės bendrovių vadovai gana neatsakingai žvelgia į šį dokumentą, ne visada kruopščiai koordinuoja jo rengimą.

„Kelmiškiams.lt“ inf.,
Tarybos posėdžio įrašo nuotraukoje – UAB „Kelmės autobusų parkas“ vadovas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *