Policija ieško įvykių liudytojų

Telšių AVPK Kelmės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai ieško įvykių liudytojų. Mačiusius įvykius ar turinčius tyrimui reikšmingos informacijos apie iš įvykių vietos pasišalinusius asmenis ar automobilius, prašoma susisiekti su policija telefonais 8 700 61 528 arba 112.

Sausio 23 dieną nuo 8 iki 12 val. Kelmės r., Šaukėnų mstl., Šonos g. 23. nenustatytas vairuotojas, vairuodamas nenustatytos markės ir modelio transporto priemonę (galimai traktorių), nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į kelio dangos būklę, dėl ko nesuvaldęs vairuojamos transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio atsitrenkė į AB „ESO“ priklausančią kabelių spintą ir ją apgadino.

Laikotarpiu nuo sausio 20 d. 17 val. iki sausio 23 d. 8.45 val. Tytuvėnuose, Taikos g. 2, (prie motelio „Samana“) nenustatytas vairuotojas, vairuodamas nenustatytos markės ir modelio transporto priemonę, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į kelio dangos būklę, dėl ko nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkęs į medinę tvorą ją apgadino. Iš eismo įvykio vietos vairuotojas pasišalino apie tai nepranešęs policijai.

„Kelmiškiams.lt“ inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *