Nustatyta daugiau prekybos vietų

Rajono gyventojams ir verslui – daugiau prekybos vietų, skirtų prekiauti ar teikti paslaugas Savivaldybės teritorijos viešosiose vietose. Praėjusią savaitę priimtame Tarybos sprendime atsižvengta į verslo bei gyventojų prašymus dėl leidimų išdavimo prekiauti ir (ar) teikti paslaugas  Kelmės rajono savivaldybės teritorijos viešosiose vietose. Pasak sprendimo rengėjų, nustatytos prekybos vietos suteiks aiškumo tiek prekeiviams, tiek pirkėjams.

VIEŠŲJŲ PREKYBOS VIETŲ, SKIRTŲ PREKIAUTI AR TEIKTI PASLAUGAS KELMĖS RAJONE, SĄRAŠAS

Eil. Nr.Vietovės pavadinimasViešosios prekybos vietos adresasPrekių asortimentas, prekybos laiko apribojimas
1.Kelmės miestasPrekyvietė Dariaus ir Girėno g. 13ALeidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
2.Kelmės miestasNuo Vytauto Didžiojo g. iki Laisvės Gynėjų a. 1 (pėsčiųjų takas)Renginių metu. Prekės kapinėms tvarkyti ir puošti, gėlės, žvakės. Lapkričio 1 d., 2 d., Motinos dieną, Tėvo dieną ir dvi dienas iki minėtų šventinių dienų.
3.Kelmės miestasPrie turgavietės teritorijos, Kęstučio g.Šeštadieniais. Malkomis iš transporto priemonių.
4.Kelmės miestasMiesto Draugystės parkas ir jo prieigosRenginių metu. Šiltojo sezono metu vaisvandeniais, ledais, kava, fasuotais gaminiais (išskyrus alkoholinius gėrimus) iš laikinųjų įrenginių.
5.Kelmės miestasAikštelė prie bažnyčios, Dariaus ir Girėno g. 16Prekės kapinėms tvarkyti ir puošti, gėlės, žvakės. Lapkričio 1 d., 2 d., Motinos dieną, Tėvo dieną ir dvi dienas iki minėtų šventinių dienų.
Tytuvėnų miesto seniūnija
6.Tytuvėnų miestasPrekybos aikštė, Kelmės g. 9Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
7.Tytuvėnų miestasAikštelė prie bendruomenės namelio, Maironio g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
8.Tytuvėnų miestasAikštelė prie pastato, Šiluvos g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
9.Tytuvėnų miestasAikštelė prie parduotuvės  pastato, Šiluvos g. 2Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
10.Tytuvėnų miestasVieta prie pastato (praėjimas), Šiluvos g. 3Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
11.Tytuvėnų miestasCentrinė miesto aikštė, Skogalio g. 5CRenginių metu.
12.Tytuvėnų miestasPrie Bridvaišio ežero, Aušros g. 16Renginių metu. Šiltojo sezono metu vaisvandeniais, ledais, kava, fasuotais gaminiais (išskyrus alkoholinius gėrimus) iš laikinųjų įrenginių.
13.Tytuvėnų miestasAikštelė prie Gylio ežero, Miško g. 7Renginių metu. Šiltojo sezono metu vaisvandeniais, ledais, kava, fasuotais gaminiais (išskyrus alkoholinius gėrimus) iš laikinųjų įrenginių.
Kražių seniūnija
14.Kražių miestelisM. K. Sarbievijaus kultūros centras, aikštė Kolegijos g. 5Renginių metu.
15.Kražių miestelisAikštėje prie bažnyčios, M. Valančiaus g. 47Renginių metu.
16.Kražių miestelisPrekybos aikštė, M. Valančiaus g. 42Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
17.Karklėnų kaimasAikštelė prie bažnyčios, Mokyklos g. 37Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
18.Vašilėnų kaimasAikštelė prie buvusio kultūros centro, Varnių g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
19.Pašilės kaimasAikštelė prie parduotuvės pastato, Šilo g. 30Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
20.Petrališkės kaimasAikštelė prie buvusio kultūros centro, Beržyno g. 18Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
21.Butkiškės kaimasAikštelė prie parduotuvės pastato, Dvaro g. 7Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
22.Vėjinės kaimasPrie Vėjinės tvenkinioRenginių metu.  
Tytuvėnų apylinkių seniūnija
23.Šedbarų kaimasAikštelė prie Darželio g. 2Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
24.Budraičių kaimasAikštelė prie Mokyklos g. 3Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
25.Johampolio kaimasAikštelė prie Liepų g. 2Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
26.Kiaunorių kaimasAikštelė prie Dvaro g. 14Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
27.Pašiaušės kaimasAikštelė prie Vilties g. 7Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
28.Pagryžuvio kaimasAikštelė Sodų g. 6Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
Liolių seniūnija
29.Liolių miestelisAikštelė tarp Nepriklausomybės g. 54 ir 56Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
30.Liolių miestelisMokyklos stadionas, Nepriklausomybės g. 38ARenginių metu.
31.Liolių miestelisPrie Liolių II tvenkinioRenginių metu.
32.Maneikių kaimasParke prie tvenkinio, Parko g. 2ARenginių metu.
33.Maironių kaimasAikštelė prie pastato, Maironio g. 3Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
34.Gailių k.Aikštelė prie autobusų stotelės, Nepriklausomybės g. 15Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
Šaukėnų seniūnija
35.Šaukėnų miestelisAikštelės prie Prekybos g. 3 ir 7Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
36.Šaukėnų miestelisPrie Šaukėnų I tvenkinio, Jūros g. 7Renginių metu. Šiltojo sezono metu vaisvandeniais, ledais, kava, fasuotais gaminiais (išskyrus alkoholinius gėrimus) iš laikinųjų įrenginių.
37.Lykšilio kaimasPrie parko, Mokyklos g. 8Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
38.Laikšių kaimasAikštelė prie buvusio kultūros centro, Žvejų g. 16Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
39.Vidsodžio kaimasAikštelė prie bažnyčios, Bažnyčios g. 2Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
Vaiguvos seniūnija
40.Vaiguvos miestelisAikštelė prie kultūros centro, Varpo g. 9Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
41.Vaiguvos miestelisAikštelė prie parduotuvės, Alyvų g. 24Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
42.Pakėvio kaimasAikštelė prie parduotuvės, Dvaro g. 3ALeidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
Kelmės apylinkių seniūnija
43.Verpenos kaimasStadiono teritorija, Dvaro g. 6Renginių metu.
44.Šaltenių kaimasStadiono teritorija, Mokyklos g. 2Renginių metu.
Kukečių seniūnija
45.Kukečių kaimasAikštelė prie parduotuvės, Kukečių g. 36Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
46.Lupikų kaimasAikštelė prie pastato  Aušros g. 5Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
Užvenčio seniūnija
47.Užvenčio miestasKomercinės paskirties sklype (prekyvietėje) ir aikštelėje šalia prekyvietės, Maironio g. 7Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
48.Užvenčio miestasAikštelė prie pastato, Ventos g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
49.Užvenčio miestasMiesto skveras, tarp Kražių, Kapų ir Vilties gatviųRenginių metu.
50.Užvenčio miestasMiesto stadionas, Pavenčių g. galeRenginių metu.
51.Junkilų kaimasAikštelėje prie kultūros centro, Jaunimo g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
52.Kolainių kaimasAikštelė prie pastato, Jaunimo g. 4Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
53.Minupių kaimasAikštelė prie parduotuvės pastato, Šviesos g.1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
54.Pašilėnų kaimasAikštelė prieš pastatą, Liepų g. 2Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
55.Girnikų kaimasAikštelė prie tvenkinio, Užtvankos g. 1Šiltojo sezono metu vaisvandeniais, ledais, kava, fasuotais gaminiais (išskyrus alkoholinius gėrimus) iš laikinųjų įrenginių.
Pakražančio seniūnija
56.Grinių kaimasAikštelė prie pastato, Centro g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
57.Stulgių kaimasAikštelė prie pastato, Kryžkalnio g. 13Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
58.Žalpių kaimasAikštelė prie pastato, Pėriškių g. 11Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
59.Valpainių kaimasAikštelė prie parduotuvės pastato, Šilo g. 1Leidžiama, kaip nustatyta prekybos ir paslaugų teikimo viešosiose vietose taisyklėse.
Kelmės rajono savivaldybė
60.Rajono teritorijaMokyklų, kultūros centrų teritorijose ar kitose masinių renginių vietose, nustatyta tvarka suderintose su seniūnaisRenginių metu.
61.Rajono teritorijaAikštelėse prie kapiniųPrekės kapinėms tvarkyti ir puošti, gėlės, žvakės. Lapkričio 1 d., 2 d., Motinos dieną, Tėvo dieną ir dvi dienas iki minėtų šventinių dienų.
62.Rajono teritorijaAikštelėse prie bažnyčiųReliginėmis prekėmis, atributika. Religinių švenčių metu.
63.Rajono teritorijaPrivačių asmenų paskirtose vietose, nustatyta tvarka suderintose su seniūnaisSavos gamybos žemės ūkio ir negyvūniniais maisto produktais bei kita produkcija su įsigijimo dokumentais.
64.Rajono teritorijaMiestų aikštėse, aikštelėse, suderintose su seniūnaisEglutėmis. Nuo gruodžio 1 d. iki 31 d.

„Kelmiškiams.lt“ inf., Pexels.com nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *