Nauja gydymo įstaiga „JŪSŲ KLINIKA“ jau atvėrė duris ir laukia pacientų

Gegužės 2 dieną Kelmėje, Birutės g. 4 (buvusio Swedbanko patalpose), duris atvėrė nauja gydymo įstaiga – „JŪSŲ KLINIKA“. Jaukiai įrengtose patalpose dirba šeimos gydytojai – Nijolė Buivydienė, Ilona Kazlauskienė ir Zenonas Masiliūnas. Ateityje prie kolektyvo prisijungs dar daugiau šeimos medicinos specialistų.  Klinikoje teikiamos paslaugos suaugusiems ir vaikams, todėl klinikos atidarymas jau sulaukė didelio susidomėjimo bei kelmiškiai aktyviai prisirašo prie naujos gydymo įstaigos.

„Jūsų klinika“ teikia NEMOKAMAI visas pirmo lygio medicinos paslaugas, kurias finansuoja Teritorinės ligonių kasos. Klinika teikia šeimos gydytojų konsultacijas suaugusiems ir vaikams, išrašo siuntimus pas specialistus, atlieka įvairius tyrimus. Klinikoje galima pasiskiepyti nuo erkinio encefalito ir kitomis vakcinomis už patrauklias kainas, čia išduodami pacientams reikalingi medicininiai pažymėjimai. Būtina pabrėžti, kad prisirašiusiems prie klinikos, draustiems pacientams šeimos medicinos paslaugos yra teikiamos NEMOKAMAI, o susimokėti reikės tik už tas paslaugas, už kurias yra mokama ir valstybinėse poliklinikose.

Pas šeimos gydytojus galima prisiregistruoti ir internetu. Tyrimų atsakymus pacientai taip pat gali pamatyti prisijungę prie savo paskyros, o apie vaistų išrašymą pacientai bus informuojami SMS žinutėmis, todėl žmonėms bus patogu būti šios įstaigos pacientais.

Gydymo įstaigoje „Jūsų klinika“ dirba profesionalūs specialistai: akušerė – ginekologė Irina Iljinskaja, chirurgas Lukas Jurkevičius. Slaugytojos Laima Šilėnaitė, Marytė Norkuvienė, Virginija Sėjūnienė, Audronė Ramonė ir kiti specialistai.  Anot klinikos įkūrėjų, stengiamasi, kad pacientui būtų suteikiamos profesionalios paslaugos ir patekimas pas gydytojus būtų kuo greitesnis.

Taip pat šioje klinikoje yra teikiamos ir odontologijos paslaugos, dirba profesionalus odontologas Žygimantas Pavilonis. Odontologijos paslaugos teikiamos vaikams ir suaugusiems. Klinikoje atliekamas dantų gydymas, protezavimas bei burnos higiena. Odontologijos paslaugų kainos taip pat bus patrauklios, todėl tikimasi didelio pacientų susidomėjimo. Svarbu akcentuoti, kad „Jūsų klinika“ teikia ir Teritorinės ligonių kasos (TLK) kompensuojamas protezavimo paslaugas. Šios klinikos darbuotojai paaiškins, ką reikia daryti, norint gauti protezavimo finansavimą. O visi Kelmės ir rajono gyventojai, galės pasinaudoti klinikos paslaugomis ir jų protezavimo išlaidos bus padengtos. Teisę į protezavimą, kompensuojamą Privalomojo sveikatos draudimo lėšomis, turi senatvės pensininkai, asmenys, pripažinti nedarbingais arba iš dalies darbingais, vaikai iki 18 metų.

Žmonės norintys prisirašyti prie „Jūsų klinika” ir tapti klinikos pacientais, gali užpildyti prašymą atėję į kliniką arba užpildyti elektroninį prašymą internetu.

 „Jūsų klinika“ dirba darbo dienomis nuo 8 val. ryto iki 18 val. vakaro. Klinikos naujienos skelbiamos Facebook paskyroje – „Jūsų klinika“. Daugiau informacijos apie kliniką ir naujienas galite rasti interneto puslapyje www.jklinika.lt, parašę laišką elektroniniu paštu info@jklinika.lt arba paskambinę telefonu +370 672 27979.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *