Ar tikrai Kelmėje niekas nesikeičia?

Dažnai tenka girdėti, kad Kelmėje niekas nevyksta, nesikeičia, nieko nedaroma, kad rajonas taptų patrauklus, kad jame pasiliktų jaunimas. Galime pasidžiaugti, kad per ketverius metus, socialdemokratams dirbant valdančioje daugumoje, nuveikta nemažai.

Įgyvendintos smulkaus ir vidutinio verslo bei ūkio rėmimo programos, leidusios kurtis ir plėtotis verslams, didėti ir modernėti ūkiams. Intensyviai tvarkyti ir tvarkomi seniūnijų keliai, kai kurių jų būklė dabar geresnė ir už regioninius kelius. Kakoniškės kaime išasfaltuotos gatvės, įvestas centralizuotas vandens tiekimas. Vandens tiekimo tvarkymo darbai baigiami ir Pagojo kaime, rengiami projektai nuotekų sutvarkymui,  kelių apšvietimui, infrastruktūros gerinimui. Kelmėje įrengti vandens gerinimo įrenginiai, pašalinantys floridus, dėl kurių anksčiau geriamas vanduo neatitiko higienos normų. Gausėjant vandens vartotojų UAB „Kelmės vanduo” teritorijoje, išgręžtas papildomas 240 m gylio gręžinys. Jis leis užtikrinti nenutrūkstamą vandens tiekimą Kelmės gyventojams ir įmonėms. Nauji gręžiniai įrengti ir Pašilėje, Gailiuose, Tytuvėnuose. Kasmet rajone pastatyta po 2 vandens gerinimo įrenginius. Gražėja ir mūsų krašto laisvalaikio teritorijos. Apšviestas Draugystės parkas. Baigiami Dvaro bei Tūkstantmečio parkų tvarkymo darbai. Džiugu dėl pasiteisinusių sprendimų verslininkams ir ūkininkams, remiantiems sportą ar kultūrą, taikyti mokestines lengvatas. Pradėtos Kelmės rajono bendrųjų planų keitimo procedūros, o planus patvirtinus bus sudarytos palankesnės galimybės rajone kurtis verslininkams ir investuotojams, planas leis stipriau konkuruoti su kaimyniniais rajonais siekiant plėtros ir naujų darbo vietų kūrimo Kelmės krašte.

Kovo 5-ąją ateikite balsuoti ir pasirinkite Lietuvos socialdemokratų partijos sąrašą Nr. 5!

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo nr. SR23/02-2

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *