Užvenčio gimnazijoje – moderni laboratorija

Antradienį Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijoje atidaryta gamtos mokslų laboratorija, kuri leis mokiniams pažinti pasaulį, pasitelkiant eksperimentų ir tyrimų metodus. Įrengta ne tik laboratorija, bet ir šalia jos esantis biologijos kabinetas, kuriame vyks teorijos pamokos.

Pasak gimnazijos direktoriaus Alberto Pumpučio, laboratorijos įkūrimui 13 tūkstančių eurų skyrė savivaldybė. Dar tiek pat pinigų iš sutaupytų mokymo lėšų prisidėjo gimnazija. Atidarymo renginyje svečiams pristatytos naujai įsigytos priemonės laboratoriniams, praktiniams biologijos ir chemijos darbams atlikti, o I ir II gimnazijos klasių mokiniai atliko pirmuosius biologijos ir chemijos laboratorinius darbus.

Gimnazijos vadovas džiaugiasi, kad gimnazijos gamtos mokslų ir pradinių klasių mokytojai, mokiniai galės išnaudoti laboratorijos galimybes tam, kad įgytų žinių, naujų kompetencijų ir gerintų mokymosi pasiekimus. Inovatyvioje laboratorijoje vyks šiuolaikiškos biologijos, chemijos, fizikos pamokos, įgalinančios efektyviai plėtoti vieną iš gimnazijos pasirinktų ugdymo sričių – STEAM veiklas.

„Kelmiškiams.lt“ inf., gimnazijos nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *