Apdovanoti jaunieji rajono sportininkai


Antradienio popietę vyko 2022-ųjų metų geriausių Kelmės sporto centro sportininkų apdovanojimai. Grojant Kelmės Algirdo Lipeikos menų mokyklos muzikantams, Kelmės sporto centro administracija ir Kelmės rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus atstovai apdovanojo jaunuosius sportininkus.

Daug geriausių rezultatų praėjusiais metais pasiekti pavyko imtyninkams, todėl jų būrys didžiausias. Apdovanojimai įteikti Ignui Grigalaičiui, Pauliui Leščiauskui, Rokui Miliauskui. Visi šie jaunieji sportininkai yra Lietuvos U15 arba U20 laisvųjų imtynių rinktinių nariai, Lietuvos laisvųjų imtynių
suaugusių čempionato dalyviai ar laimėtojai.
Renginyje apdovanoti ir lengvosios atletikos sportininkai broliai Nedas ir Aldas Kasparai, krepšininkas Dovydas Kasputis, tinklininkės Rusnė Šivickaitė ir Neda Baranauskaitė, jaunosios žolės riedulininkės Monika Paulauskaitė ir Dija Sabutytė, futbolininkas Vaidotas Burba.
Be šių daugiausiai 2022 metais pasiekimų pelniusių jaunųjų kelmiškių, padėkas gavo daugiau nei 60 sporto centro auklėtinių, pagerbti ir sportininkų treneriai.
Šiemet Kelmės sporto centro bendruomenė apdovanojo ir auklėtinių tėvus, kurie aktyviai prisideda prie sportininkų pasiekimų gerinimo. Padėkota Jurgitai Leščauskienei už pagalbą vykdant laisvųjų imtynių varžybas ir Sandrai Nutautienei už paramą tinklininkėms siekiant aukštų rezultatų.
Garbingo jubiliejaus proga už svarų indėlį vystant ir populiarinant sportą Kelmės rajone ir šalyje padėka įteikta ilgamečiam Tytuvėnų gimnazijos kūno kultūros mokytojui Vytautui Kybartui.


„Kelmiškiams.lt inf“, Kelmės sporto centro nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *