Kelmiškiai ruošiasi sutikti Naujuosius metus

Jeigu dar neturite planų Naujiesiems metams ir ieškote paskutinės minutės pasiūlymų, teks paplušėti, nes vietų kur sutikti Naujuosius Kelmės rajone liko nedaug. Vienos įmonės Naujamečius vakarėlius atšaukė dėl menko susidomėjimo jų pasiūlymu, o kai kuriose laisvų vietų nebeliko jau gruodžio pradžioje.

Kelmės „Mažojo dvaro“ šeimininkas Albertas Margis „Kelmiškiams.lt“ sakė, jog laisvų vietų nebeliko vos per kelias savaites, kai apie rengiamą Naujųjų metų sutikimo vakarėlį buvo paskelbta dar lapkričio pradžioje.

– Visos vietos užsakytos vos per kelias savaites. Didelis žmonių susidomėjimas. Šiemet organizuojame šventinį vakarą  su renginių vedėju ir atlikėju „Egitis“, bus atrakcijų, staigmenų, dovanų, siurprizų. Mūsų svečiai galės įsiamžinti foto veidrodyje, o M2 baras vaišins egzotiniais kokteiliais, – apie programą pasakojo A. Margis.

Kiek kainavo norintiems sutikti Naujuosius metus Kelmės „Mažajame dvare“, A. Margis neatskleidė.

– Tebūnie tai komercinė paslaptis. Juolab kad laisvų vietų nebeturime, – nedaugžodžiavo pašnekovas.

Kelmės centre įsikūrusio baro „Boombastic“ savininkas Mantas Varnelis svečiams taip pat neleis nuobodžiauti ir siūlo Naujametę programą stebėti dideliame ekrane, o po vieną kiekvieno užsakyto stalelio atstovą kvies sudalyvauti Naujametiniame biliardo turnyre. Įėjimas į barą kiekvienam asmeniui kainuos 10 eurų.

– Kol kas „Boombastic“ vietų dar yra, tačiau savaitgalis artėja ir visko gali nutikti, kad visi staliukai bus rezervuoti, – „Kelmiškiams.lt“ sakė M.Varnelis, kuris vidurnaktį susirinkusiems svečiams žada ir „Boombastic“ fejerverkus.

Audringą Naujųjų metų sutikimą rengęs „Pakėvio dvaras“ jį atšaukė, nes nesusidarė reikiamas kiekis norinčių švęsti. Kaip buvo skelbiama „Pakėvio dvaras“ paskyroje socialiniame tinkle Facebook, vienam asmeniui būtų tekę mokėti 90 eurų.

Restorano „Kelmynė“ direktorė Violeta Gargasienė „Kelmiškiams.lt“ sakė šiemet Naujųjų metų vakarėlio restorane nerengs, nes labai išaugo renginio kaštai, o tuo pačiu ir kaina klientams.

– Mokėti žmogui 90 ar daugiau eurų yra labai brangu, o koncertuoti Naujųjų metų vakarą kviečiami atlikėjai nori didesnių honorarų. Be to, pas mus restorane vos 50 vietų, tad nusprendėme šiemet Naujųjų metų šventės nerengti, – pasakojo V. Gargasienė.

Užsakytos ir beveik visos rajone esančios kaimo turizmo sodybos, o dar neužsakytų savininkai viliasi, kad iki šeštadienio vakaro pavyks priimti norinčius artimųjų ar draugų rate sutikti Naujuosius metus.

Nerijus Šarauskas, „Kelmiškiams.lt“, asociatyvi Pexels.com nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *