Tarybos narė traukiasi iš rinkiminės kovos

Jau kuris laikas netyla aistros dėl Kelmės rajono tarybos narės Ingridos Savickienės, kurią spalio pabaigoje policija sulaikė neblaivią prie vairo, dalyvavimo artėjančiuose Savivaldos rinkimuose. Paskutinėmis besibaigiančių metų dienomis I. Savickienė nusprendė nebesiekti politinės karjeros rajone ir atsisakė kandidatuoti su Liberalų sąjūdžiu kovo mėnesį vyksiančiuose Savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose.

– Nebedalyvausiu rinkimuose. Nenoriu, kad dėl mano kaltės (administracinio nusižengimo) būtų kompromituojama partija. Noriu, kad šį sąrašą sudarytų kandidatai, kurie nepadarė klaidų, – į „Kelmiškiams.lt“ klausimą, ar kandidatuos artėjančiuose rinkimuose, atsakė I.Savickienė.

Dabar jau buvusi kandidatė į kandidatus sakė nebėganti nuo realybės bei visa širdimi prisidėsianti prie Kelmės krašto gerovės ir nebūdama Tarybos nare.

Ingrida Savickienė taip pat prieš kelias savaitės pasitraukė iš  Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) Etikos ir drausmės komisijos narės pareigų, tačiau dabartinės kadencijos Kelmės rajono tarybos nario mandato politikė neatsisako. Taip pat nesitraukia iš Liberalų sąjūdžio partijos gretų.

– Tai – ateities klausimas. Metų virsme pasilieku mintis apie besibaigiančius metus, o su Naujaisiais metais galbūt ateis ir nauja pradžia, – „Kelmiškiams.lt“ teigė I. Savickienė.

Preliminariame kandidatų sąraše iš 3-iosios vietos „nustumta“ į 6-ąją I. Savickienė prieš šv. Kalėdas rajono laikraščiui „Bičiulis“ sakė, kad promilės organizme atsirado dėl vakarienės metu išgertos vyno taurės, o save atiduodanti rinkėjų „teismui“. Panašu, kad „teismas“ įvyko be rinkėjų.

Nerijus Šarauskas, „Kelmiškiams.lt“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *