Įteikti apdovanojimai ir pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Penktadienio vakarą Kelmės mažajame dvare vyko baigiamasis „Verslo dienos 2022“ renginys. Susirinkusius verslininkus ir svečius sveikino rajono savivaldybės meras Ildefonsas Petkevičius, savivaldybės administracijos ir Tarybos atstovai, Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danas Arlauskas, Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas ir Šiaulių pramoninkų asociacijos prezidentas Alvydas Stulpinas, Užimtumo tarnybos ir Kelmės krašto partnerystės vietos veiklos grupės atstovai.

UAB „Reichmann Communications“ vadovas Giedrius Drukteinis renginio dalyviams skaitė paskaitą „Septynios didžiosios verslo sėkmės paslaptys“, o renginio pagrindiniu akcentu tapo tradiciniai Verslininkų asociacijos apdovanojimai, kuriuos įteikė rajono savivaldybės meras, Kelmės rajono verslininkų asociacijos pirmininkas Vytautas Sirusas bei Kelmės turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Vilija Virbickė.

UAB „Kurgas“ (vadovas Jevgenijus Kurganovas) įteiktas apdovanojimas „Už ilgametį verslą ir investicijas į jo plėtrą“, UAB „Lukojus“ (direktorius Arnoldas Barauskis) – „Už sėkmingą verslo perėmimą ir kryptingą jo plėtrą“, UAB „Tytmedis“ akcininkei Sandrai Nutautienei – „Už ilgamečio šeimos verslo puoselėjimą ir jo išsaugojimą“, o UAB „Jukvas“ (direktorius Vaidas Juknys) – „Už inovatyvaus, tvaraus verslo sėkmingą  plėtojimą“.

Lietuvos darbdavių konfederacijos apdovanojimas įteiktas Kelmės turizmo ir verslo informacijos centro direktorei Vilijai Virbickei už Kelmės rajono verslo aplinkos gerinimą. Šiaulių pramonininkų asociacija apdovanojo MB „Lokera“ (vadovą Irmantas Mauragis).

Užimtumo tarnyba apdovanojimus įteikė UAB „Krikepa“ ir UAB „Kelmės pienas“. Pastarajai įmonei atiteko ir Šiaulių apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos dovana.

Savivaldybės meras ir administracijos atstovai už sėkmingą verslo pradžią bei įgyvendintą socialinio verslo projektą apdovanojo MB „Sotukai“ ir sporto klubą „Antivis“.

Renginio pabaigoje pasirašyta Šiaulių pramoninkų asociacijos ir Kelmės rajono verslininkų asociacijos bendradarbiavimo sutartis. Šiaulių pramoninkų asociacijos prezidento Alvydo Stulpino ir Kelmės rajono verslininkų asociacijos pirmininko Vytauto Siruso parašais patvirtinta sutartimi numatyta bendradarbiauti priimant regionui svarbius socialinius, ekonominius ir verslo plėtojimo sprendimus.

Nerijus Šarauskas, „Kelmiškiams.lt“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *