Masinio futbolo lyderio apdovanojimas kelmiškei

Šeštadienį, Lietuvos futbolo federacija kartu su Lietuvos masinio futbolo asociacija, UEFA tautų lygos rungtynių Lietuva – Kosovas metu, apdovanojo masinio futbolo lyderio nominantus. 

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Edgaras Stankevičius apdovanojimą įteikė Audronei Palubinskienei, Kelmės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistei, už motyvaciją, nuoširdumą, atsidavimą, nuo 2022 metų, buriant futbolo vaikščiojant bendruomenę Kelmės rajone.

Pasak Kelmės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro pranešimo, A. Palubinskienės atsidavimas ir motyvacija,  kūrybiškumas pastebėtas prieš dešimtmetį,  dar 2016 m. buvo apdovanota „Metų specialistas“ nominacija už kūrybiškumą, puoselėjant visuomenės sveikatą, jos plėtrą ir sveikos gyvensenos  idėjas.

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas  Edgaras Stankevičius, įteikdamas apdovanojimus teigė: „Kiekvienais metais matome, kaip jūsų dėka, futbolas pakeri ne vieno žmogaus širdis ir įtraukia vis daugiau žmonių į šį nuostabų žaidimą. Žavimės tuo, ką darote, nes matome žmonių šypsenas futbolo užsiėmimuose, renginiuose, turnyruose ar festivaliuose. Jūs įrodote, kad šis žaidimas skirtas visiems, neišskiriant nė vieno žmogaus. Džiaugiamės, kad esate užkrečiantis pavyzdys, įrodantis kiek daug žmogus gali  padaryti, jei jis tiki tuo ką daro! Įrodėte, kad futbolą pavertėte priemone visus suvienyti!“

Kelmiškiams.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *