Laikinoji vedėja: „Mokykloje – svarbiausia vaikas“

Vos prieš kelias savaites Kelmės rajono savivaldybės administracijoje laikinai Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjos pareigas pradėjo eiti Ieva Lasauskienė. Naujoji vadovė pakeitė vaiko auginimo atostogų išėjusią vedėją Justiną Zaleckienę. Nors I. Lasauskienė prisipažįsta, kad naujose pareigose dar kol kas jaučiasi nedrąsiai, tačiau tikisi, kad su rajono savivaldybės vadovų bei švietimo, kultūros ir sporto bendruomenių pagalba ir palaikymu greitai pavyks prisitaikyti ir tęsti pradėtus pirmtakės darbus bei imtis naujų užduočių.

Paklausta, kaip jaučiasi naujoje darbo vietoje ir naujose pareigose, vedėja sakė: „Jaučiuosi dviprasmiškai, nors ir nebuvau nutolusi nuo švietimo bei sporto, nes ilgai dirbau Tauragės rajono Skaudvilės gimnazijoje, tačiau šios pareigos – platesnės, daugiau atsakomybės. Žinoma, jaudulio yra, bet viliuosi, kad su savivaldybės vadovų ir visos administracijos geranoriškumu viskas bus gerai“.

Pašnekovė patikino, jog tęs pradėtus darbus, o visus klausimus stengsis spręsti profesionaliai.

„Švietimas yra labai svarbi sritis, iššūkių sulaukiame beveik kiekvieną dieną ir ne tik švietime, bet ir apskritai gyvenime, nes dabar gyvename sudėtingu laikotarpiu. Tęsime pradėtus darbus ir projektus bei įgyvendinsime reikiamus pokyčius. Jei kalbėtume apie švietimo sritį, man mokykloje – svarbiausia vaikas, todėl didelį dėmesį skirsiu kokybiškam ugdymui ir jo galimybėms“, – Kelmiškiams.lt sakė I. Lasauskienė.

Kelmiškiams.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *