Dalyje Kelmės sutriko vandens tiekimas

Penktadienio vakarą sutriko geriamojo vandens tiekimas daliai Kelmės miesto gyventojų. Kaip vakare socialiniame tinkle pranešė centralizuotai vandenį tiekianti UAB „Kelmės vanduo“, dėl įvykusios vandens tiekimo trasos avarijos rytoj šeštadienį bus laikinai nutrauktas vandens tiekimas Kelmės miesto Nepriklausomybės gatvėje ir aplinkinėse gatvėse. Gyventojų bendrovė prašė pasirūpinti vandens atsargomis bei atsiprašė už nepatogumus.

Tačiau gyventojai tokiu bendrovės pranešimu netruko pasipiktinti. Po įrašu socialiniame tinke viena kelmiškė rašė, kad jau vanduo nebetiekiamas penktadienį 22 valandą vakaro. Panašią žinutę el. paštu parašė ir Kelmiškiams.lt skaitytojas, kuris stebėjosi bendrovės siūlymu geriamu vandeniu apsirūpinti patiems gyventojams.

Kiek truks trasos remonto darbai ir kada bus pradėtas tiekti vanduo UAB „Kelmės vanduo“ atstovai nekomentuoja.

Priminsime, kad dėl įvykusios vandens trasos avarijos Birutės gatvėje praėjusią savaitę vandens neturėjo kelių aplinkinių gatvių gyventojai. Dėl netiekiamo vandens ugdymo procesas buvo sustabdytas „Kražantės“ progimnazijoje. Tąkart vandenį tiekianti bendrovė vandens tiekimą atstatė per kelias valandas.

Kelmiškiams.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *