Miesto seniūnas: bus koreguojamas parko apšvietimo laikas

Kelmiškiams.lt parašiusi skaitytoja Ilona neslėpė nuostabos, kad miesto gatvėse neretai nedega apšvietimo žibintai, o „Draugystės“ parkas apšviestas, nors ten žmonių nebūna daug – vos vienas kitas šunis vedžiojantis kelmiškis. Moteris sakė mačiusi diskusiją ir socialiniame tinkle, kur žmonės skundžiasi neapšviestomis perėjomis prie mokyklų.

„Dėl gatvių apšvietimo tinklų gedimo gyventojams patarčiau tiesiogiai kreiptis į seniūniją. Taip bus daug operatyviau, nes dideli gedimai šalinami tuoj pat, tik dėl vieno ar poros nešviečiančių lempų reikia kiek palaukti, nes rangovas prižiūri praktiškai viso rajono gatvių apšvietimo tinklus ir negali iškart pašalinti smulkius gedimus“, – portalui sakė Kelmės miesto seniūnas Romas Atkočaitis. Kelmiškiams.lt seniūnas patikino, kad ,,Draugystės” parke apšvietimas valdomas atskirai nuo miesto apšvietimo tinklo, todėl šiek tiek skiriasi įsijungimo ir išsijungimo laikas (kaip suveikia automatika).

„Nuo gruodžio mėnesio bus koreguojamas parko apšvietimo laikas į mažesnę pusę, nes po 21 val. lankytojų jame kaip ir nebėra“, – teigė seniūnas.

Kelmiškiams.lt, asociatyvi Pexels.com nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *