Dalia Viliūnienė – inovatyviausia šalies mokyklų direktorė

Trečiadienio vakarą jau septintą kartą išdalinti „Žinių ekonomikos forumo“ projekto „Inovatyviausi mokytojai“ apdovanojimai. Net du apdovanojimai atiteko Kelmės specialiosios mokyklos direktorei Daliai Viliūnienei – inovatyviausio mokyklos vadovo apdovanojimas bei LRT portalo lankytojų didžiausio palaikymo prizas.

„Vienas lauke nesi karys, reikia komandos. Man nuo 2014 metų taip nuskilo, kad aš turiu tokią komandą, su kuria galiu versti didžiausius kalnus. Aš buvau žvejas, kuris ieškojo perlų ir dabar mes kartu su ta komanda darome viską, ieškome, stengiamės. Ir tai nėra tik mūsų mokytojai, tai yra ir mūsų mokiniai, ir jų tėvai“, – neslėpdama susijaudinimo kalbėjo apdovanojimą, kurį įteikė Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė, pasiėmusi Dalia Viliūnienė.

Kaip skelbia LRT, šiemet iniciatyvoje pateiktos 100 aplikuojančių mokytojų, vadovų, ugdymo novatorių anketų, nominuojamų šešioms nominacijoms: pradinio, progimnazinio ir gimnazinio ugdymo mokytojų. Papildomos šių metų nominacijos skiriamos metų mokyklos vadovui, mokyklos pasirengimui ugdymo turinio atnaujinimui inovacijai ir metų neformaliojo švietimo STEAM srityje tiekėjui.

Kelmiškiams.lt, transliacijos stop kadro nuotr.

Roko Baranausko nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *