Gyventojai kviečiami jungtis prie centralizuoto nuotekų surinkimo tinklo

Lietuva turi įgyvendinti Europos Sąjungos keliamus nuotekų valymo reikalavimus, todėl bendrovė „Kelmės vanduo“ spartina centralizuotos nuotekų surinkimo sistemos plėtrą. Šiuo metu centralizuotai vandenį tiekianti ir nuotekas renkanti bendrovė sėkmingai įgyvendino projekto „Nuotekų tinklų plėtra Kelmės aglomeracijoje“ II etapą. Projekto metu buvo nutiesti centralizuoti nuotekų tinklai Kelmės miesto Raseinių, Liolių, Liolių aklig., Vilties, Vairuotojų, Pavasario, Pakalnės, Vytauto Didžiojo, Sodų, Nepriklausomybės, Nepriklausomybės skg., Sporto, Gėlių, Mindaugo, Tulpių, Žvilgių ir Ievų gatvėse.

Šių gatvių gyventojus bendrovės administracija ragina nedelsti ir jungtis prie nutiestų nuotekų tinklų. Pasak bendrovės direktoriaus pavaduotojo Vilmanto Kizio, dėl prisijungimo sąlygų gyventojai turėtų kreiptis į bendrovės Abonentų tarnybą arba atvykti į bendrovės administraciją.

„Esame įsipareigoję tarptautinei bendruomenei gerinti vandentvarkos situaciją šalyje, todėl nėra prasmės delsti, o prisijungus prie centralizuoto nuotekų surinkimo tinklo patogesniu tampa ne tik kasdienis mūsų gyvenimas, bet ir saugome sveikatą bei gamtą“, – sakė V. Kizis.

Kelmiškiams.lt inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *