Liberalai pirmininke perrinko D. Viliūnienę

Baruose ar kitose pasilinksminimo vietose susitikimus mėgstantys rengti rajono liberalai šį penktadienį rinkti naujo skyriaus pirmininko rinkosi į Kelmės specialiąją mokyklą. Anksčiau ilgametė rajono liberalų lyderė Dalia Viliūnienė yra minėjusi, kad toliau būti skyriaus pirmininke nenorinti. „Pabendravus su mūsų kandidatais į Savivaldybės tarybą, supratau, kad jaunesni žmonės taip pat gali atsakingai dirbti Kelmės kraštui. Visada akcentavau, kad aš už pokyčius, todėl tegul pokyčiai ateina su šiais žmonėmis, o aš pabūsiu mentore“, – dar praėjusių metų pabaigoje kalbėjo D. Viliūnienė, tačiau penktadienio vakarą, po ilgų diskusijų ir argumentų, D. Viliūnienė sutiko toliau vadovauti rajono liberalams.

D. Viliūnienė „Kelmiškiams.lt“ sakė besidžiaugianti bendrapartiečių palaikymu ir pasitikėjimu. Jos pavaduotojais tapo Rajono taryboje dirbantys politikos naujokai Evaldas Kmitas ir Lina Milašauskienė bei taip pat pirminko posto siekęs Gintautas Urbietis.

D. Viliūnienė sakė tikisi aktyvaus tolesnio darbo skyriaus veikloje bei pasidžiaugė produktyvia veikla Rajono taryboje. Liberalų vedlė neatmetė galimybės būti liberalų kandidate kitais metais vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

„Kelmiškiams.lt“ inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *