Pagerbti dalykinių olimpiadų nugalėtojai

Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijoje pasveikinti ir apdovanoti  2023 metų dalykinių olimpiadų I vietų nugalėtojai ir jų mokytojai. Pasak renginio organizatorės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjos Justinos Zaleckienės, puikių rezultatų dalykinėse olimpiadose mokiniai pasiekė pastovaus, komandinio darbo dėka, o šios pastangos, darbas ir atsidavimas yra verti didžiausio pagyrimo.

„Jūsų laimėjimai yra ne tik Jūsų asmeninis pasiekimas, bet ir mokyklos bendruomenės pasididžiavimas. Tęskite savo pradėtą darbą, kremtant dažnai kartokas mokslo šaknis ir siekite dar aukštesnių rezultatų, Jūsų talentai – Jūsų ateities sėkmė“, – į renginį susirinkusiems kalbėjo J. Zaleckienė.

Šventės dalyvius nustebino kiek  neįprasta jos pradžia. Profesionali mokslininkų komanda, mokslinių eksperimentų virtuozai – N2 pristatė programą „Mokslo šturmas“ su daug ekstremalių eksperimentų: stingdantis azotas, ugnis, sienas drebinantys sprogimai, egzotiškos dujos bei elektros išlydžiai. Pasirodymo metu šventės dalyviai supažindinami su fizikiniais bei cheminiais reiškiniais. Kad pasirodymas nepasimirštų dar ilgai, drąsiausi šventės dalyviai buvo pakviesti išbandyti eksperimentus.

„Kelmiškiams.lt“ inf., Loretos Šuklienės nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *