Tarybos narė posėdžiuose nesirodys iki rudens

Į Rajono tarybą išrinkta Lina Samulytė nedalyvavo ne tik šią savaitę vykusiame jungtiniame komitetų posėdyje, bet ir ketvirtadienį pirmajame darbiniame naujos kadencijos Tarybos posėdyje. Meras Tarybos narės nedalyvavimą aiškino tuo, kad politikė yra komandiruotėje.

Paaiškėjo, kad du mandatus Taryboje turinčios Žaliųjų partijos pirmininkė Tarybos ir komitetų posėdžiuose nedalyvaus dar bent kelis mėnesius, nes dirba užsienyje.

„Aš kreipiausi į merą dėl galimybės komitetų bei Tarybos posėdžiuose dalyvauti nuotoliniu būdu iki rugsėjo 1d., tačiau tokios galimybės kol kas nėra, taip informavo mane Dalia Miklovienė.  Mano darbo sutartis (red. – užsienyje) baigiasi rugpjūčio  31 d. ir jos daugiau nebetęsiu, todėl jau nuo rugsėjo pirmosios, o galbūt ir rugpjūčio viduryje vyksiančiuose komitetų bei Tarybos posėdžiuose  dalyvausiu fiziškai“ , – „Kelmiškiams.lt“ sakė L. Samulytė.

Pasak posėdžiuose nedalyvaujančios politikės, su visa medžiaga, susijusia su Tarybos priimamais sprendimais, ji susipažįsta bei seka visų posėdžių transliaciją. Politikė įsitikinusi, kad tinkamai atstovaujanti savo rinkėjams ir jų interesams.

„Kelmiškiams.lt“ primena, kad jau kuris laikas faktiškai kitoje savivaldybėje gyvena ir socialdemokratas Dainius Ivoškis bei naujai išrinktas valstiečių atstovas Eimantas Gajauskas. Šie du politikai visuose šios savaitės posėdžiuose dalyvavo.

„Kelmiškiams.lt“ inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *