Mieli Kelmės krašto žmonės!

Nuoširdžiai dėkoju visiems – mano pažįstamiems ir nepažįstamiems Kelmės krašto žmonėms – už atiduotus balsus ir suteiktą galimybę dalyvauti II Kelmės rajono savivaldybės mero rinkimų ture, partijos bičiuliams, rinkimų štabo nariams – už kruopštų bendrą darbą rinkimų kampanijoje, kolegoms, draugams, artimiesiems – už supratimą ir palaikymą.

Turiu didelę vadybininko-administratoriaus darbo patirtį. Sulaukęs Jūsų palaikymo II ture, atsakingai paisydamas Jūsų pastabų, pasiūlymų, prašymų, nuoširdžiai pasižadu įgyvendinti rinkimų programą.

Šie rinkimai – dar vienas svarbus karjeros žingsnis yra ne atsitiktinumas ar gyvenimo pasiūlytas šansas, o  didžiulė atsakomybė. Mano pasirinkimą lemia realios galimybės, nes gerai pažįstu Kelmės rajoną, žinau gyvenimo jame privalumus ir problemas. Ilgametė darbo patirtis, visuomeninė veikla, vertybinės nuostatos yra realios galimybės  imtis mero pareigų, nes:

  • gerai žinau žemės ūkio darbus – augau kaime, nuo vaikystės talkinau vienai auginusiai vaikus mamai;
  • verslo subtilybių mokausi kartu su sūnumi – jaunuoju verslininku;
  • arti širdies – švietimas, kultūra ir sportas, nes 35 metus dirbau mokyklos direktoriumi, mokytoju;
  • vadybos įgūdžių įgijau ir vadovaudamas Švietimo, kultūros ir sporto skyriui;
  • socialinio darbo, sveikatos apsaugos, investicijų klausimus sprendžiau ketverius metus sėkmingai dirbdamas Kelmės rajono savivaldybės administracijos direktoriumi.

Nesu kurios nors srities naujokas – man nereikia pradėti nuo nulio, iš esmės, tik tęsti pradėtus darbus ir kurti naujus. Su Jumis ir Jums, mieli Kelmės krašto gyventojai!

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo nr. SR23/032

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *