Kelmiškiai dalyvavo Balttour’23 parodoje

Ruošdamasis artėjančiam turizmo sezonui, Kelmės rajonas vasario 3–5 dienomis dalyvavo dar vienoje turizmo parodoje – Rygoje, tarptautinėje turizmo parodoje Balttour’23. Pagrindinis eksponentas šioje parodoje buvo VšĮ „Tytuvėnų Piligrimų centras“, Kelmės rajono savivaldybė prisijungė kaip subeksponentas.

Parodos metu VšĮ „Tytuvėnų Piligrimų centras“ pristatė keturias savivaldybes jungiantį piligrimų kelią „Via Gratiarum“, taip pat kvietė parodos lankytojus atvykti ir susipažinti ir ištyrinėti Tytuvėnų miestelį ir apylinkes, dalyvauti VšĮ „Tytuvėnų Piligrimų centras“ rengiamose edukacijose.

Kelmės rajono savivaldybė, tęsdama praeitą savaitgalį Vilniaus parodoje Adventur’23 pradėtą Kelmės miesto ir visų rajono seniūnijų maršrutų pristatymą, supažindino  kaimynus latvius su iš anksto parengtais maršrutais po Kelmės kraštą tiek šeimoms, tiek ir didesnėms turistų grupėms.  Turistiniuose maršrutuose numatytos lankytinos vietos, objektai, vietos apsistoti, pavalgyti, praleisti laisvalaikį ir pan.

Be kita ko, tiems, kurie aktyviai naudojasi šiuolaikinių technologijų teikiamomis galimybėmis, buvo pristatyti ir VšĮ Kelmės turizmo ir verslo centro sukurti interaktyvūs maršrutai po Kelmės rajoną.  

Savivaldybės administracijos informacija. Ramunė Piniauskaitė, autorės nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *