Tinklinio turnyras Vaiguvoje

Gruodžio 18 d. Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos Vaiguvos Vlado Šimkaus skyriuje vyko Kalėdinės tinklinio varžybos Vaiguvos jaunimo taurei laimėti. Varžybas atidarė Vaiguvos jaunimo bendruomenės ,,Lyderiai“ pirmininkas Egidijus Mikovičius, kuris padėkojo visoms į turnyrą atvykusioms komandoms ir palinkėjo visiems sėkmės.

Varžybose dalyvavo 4 vaikinų ir 3 merginų komandos iš Šaukėnų (merginų ir vaikinų), Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos (vaikinų ir merginų), Kuršėnų (vaikinų), Šiaulių (vaikinų), Kražių Žygimanto Liauksmino gimnazijos (merginų) ir, žinoma, Vaiguvos jaunimo bendruomenės ,,Lyderiai“ merginų komanda. Nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis.

Merginų tarpe 1-ąją vietą iškovojo Vaiguvos jaunimo bendruomenės ,,Lyderiai“ komanda, 2-ąją – Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos komanda, o 3-oje vietoje liko Šaukėnų komanda. Vaikinų tarpe 1-ają vietą laimėjo šiauliečiai, 2-oji vieta atiteko šaukėniškiams, o 3-oje vietoje liko kuršėniškiai.

Žaidėjai, kurie šį kartą neiškovojo prizinės vietos, nenuliūdo. Visi linksmai, naudingai ir sveikai leido laiką. Tai buvo gera proga ne tik patobulinti savo tinklinio žaidimo įgūdžius, bet ir susipažinti su naujais žmonėmis bei susirasti naujų draugų.

Vaiguvos jaunimo bendruomenės ,,Lyderiai“ informacija ir nuotraukos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *