Kad laimėtų Kelmė ir Šilalė!

Daugybės pažadų lavina užgriuvo jus artėjant rinkimams. Tik, deja, dauguma jų girdėti daugybę kartų. Jums vėl žada kelti pensijas? Bet jos ir taip kils, nes taip įpareigoja įstatymas. Jums žada nacionalizuoti „Ignitį“? Bet jis ir yra valstybės valdoma įmonė. Jums žada sumažinti eiles tie, kurie nieko neišmano apie sveikatos apsaugos sistemą ir net nežino kodėl tos eilės yra. Jums žada priversti visus medikus dirbti nuo aušros iki sutemų? Neprivers, o tik išvarys iš šalies.

Todėl aš jums nežadu to, kas ir taip bus. Ir nežadu to, ko negaliu numatyti ar padaryti.

Labai aiškiai galiu pažadėti:

  1. Vykdyti rinkėjų, o ne partijos valią, nes jokiai partijai nepriklausau.
  2. Niekada nesulaužyti priesaikos.
  3. Nebūti Seimo žemaitaičiu, gražuliu ar puidoku.

Paskutiniai ketveri metai parodė, kad valstybei gali kilti įvairiausių iššūkių, todėl pažadai gali virsti tik iliuzija ir priekaištu. Svarbiausia, kad ir kas nutiktų, kryptingai ir nuosekliai dirbti bet kokiomis sąlygomis. Turėti pakankamai drąsos, ryžto ir lyderystės prisiimant atsakomybę už veiksmus ir klaidas.

Pasitikėti – savimi, vienas kitu, Lietuva. Tai esminė sąlyga siekiant tikslų ir ji turi tapti visuomenės, valstybės pagrindu.

Saugumas – asmens, šeimos, bendruomenės, valstybės. Šioje geopolitnėjė situacijoje privalome išmokti pasirūpinti ne tik savimi, bet ir vienas kitu. Suteikti visus įrankius valstybei, kad jaustumės saugūs.

Švietimas – vaikui gera mokytis, mokytojui dirbti. Ne lozunguose, o realybėje mokytojo profesija turi tapti prestižine. Todėl švietimo sistema turi būti perduota į tikrųjų švietimo ekspertų rankas Tai reiškia, kad mokytojai turi nuspręsti, kaip turi keistis sistema ir koks kelias geriausias. Pasitikėti mokytojais.

Sveikata – prieinamumas ir kokybė. Nekartoti tokių klaidų, kai Sveikatos reikalų komitete dirba diletantai, nieko neišmanantys apie sveikatos apsaugos sistemą. Tik priminsiu, kad šioje kadencijoje šiame komitete dirbo ir R. Žemaitaitis bei M. Puidokas – tie, kurie neturi jokio supratimo apie sveikatos apsaugos sistemą. Kodėl tokios eilės ir kaip jas mažinti, geriausiai gali atsakyti medikai ir jie visas tas priežastis yra įvardinę. Pasitikėti medikais. Ypatingas dėmesys senjorų poreikiams. Senėjančiai visuomenei kyla vis didesnis poreikis slaugos paslaugoms. Kryptingai dirbsiu, kad senjorai galėtų kuo ilgiau savarankiškai gyventi savo namuose, pritaikant tam įvairias priemones ir plečiant slaugos paslaugų namuose spektrą.

Regionai – lavintis, dirbti, gyventi, oriai senti visoje Lietuvoje. Valstybės politika regionų atžvilgiu bus mano prioritetų sąraše. Gyvenu Kelmės rajone, ne Vilniuje, todėl žinau ko trūksta regione ir suprantu regiono žmones. Kaip pritraukti gyventi regionuose? Pirmiausia turi tapti gera gyventi tiems, kurie dabar juose gyvena.

Ar gyvensime geriau? Taip, jei nuosekliai dirbsime ir gyvensime pagal išgales. Jei stengsimės tapti visuomene, kurioje pasitikima vienas kitu. Jei sugebėsime apsivalyti nuo prorusiškų veikėjų, kurie turi vienintelį tikslą – atgal į okupantų glėbį.

Todėl spalio 13 d. ateikite balsuoti už savo, savo vaikų, savo tėvų, kaimynų ir draugų laisvę, už Lietuvos klestėjimą.

Balsuokite už laisvą sprendimuose, jokiai partijai nepriklausančią kandidatę Vaivą Jankienę. Už mus visus. Su manim laimės Kelmė ir Šilalė.

Asmeninio kandidatės archyvo nuotrauka konferencijoje spalio 4 d. apie paliatyviąją slaugą.

Politinė reklama apmokėta iš Vaivos Jankienės politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo nr. SR-2024/10-3

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *