Prisidėkite prie „Kelmiškiams.lt“ turinio kūrimo

Vos kelis mėnesius operatyvias ir objektyvias naujienas publikuojantis Kelmės rajono naujienų portalas „Kelmiškiams.lt“ dėkoja visiems portalo lankytojams ir skaitytojams už pasitikėjimą ir įsitraukimą. Jūsų gauti laiškai, žinutės, skambučiai yra didžiulė paskata kurti turinį, kuris Jums būtų naudingas ir patikimas. Per 10 šio mėnesio dienų portalą aplankė beveik šeši tūkstančiai unikalių vartotojų. Šie žmonės įrašus peržiūrėjo daugiau nei 14 tūkstančių kartų.

Itin didelio susidomėjimo sulaukė kandidatų į Tarybos narius ir merus debatai, kurie tiesiogiai buvo transliojami „Kelmiškiams.lt“ Facebook paskyroje. Lūkesčius viršijo ir specialios transliacijos peržiūrų skaičius. Rinkimų dienos vakarą 1,5 valandos trukusi tiesioginė transliacija peržiūrėta daugiau nei keturis tūkstančius kartų.

Visas šis turinys yra įtraukus kelmiškiams, todėl kviečiame Jus prisidėti prie turinio kūrimo ir skirti iki 1,2 procento sumokėto pajamų mokesčio portalą administruojančiai asociacijai (Informacijos mainų ir švietimo centras, įmonės kodas 303230600) arba paremti vienkartine auka paramos rinkimo platformoje (nuoroda čia).

Kelmiškiams.lt lankomumas sausio 1 – kovo 10 dienomis
Kelmiškiams.lt lankomumas kovo 1-10 dienomis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *