Baigėsi balsavimas iš anksto

Ketvirtadienį 20 valandą baigėsi tris dienas trukęs balsavimas iš anksto Savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose, kurie vyks šį sekmadienį. Kelmės rajone per 3 dienas iš anksto balsavo 1113 Kelmės rajono valdžią renkančių žmonių. Dar 161 rinkėjas savo pilietinę pareigą atliko specialiuosiuose paštuose. Kelmės rajono savivaldybės administracijos pastate iš anksto balsavo ir kitų savivaldybių rinkėjai.

– Tokių ramių ir sklandžių rinkimų nėra buvę. Jokio triukšmo, jokių didesnių nesusipratimų, jokių skundų, – džiugesio sėkmingai praėjusiu balsavimu iš anksto neslėpė Kelmės rajono rinkimų komisijos pirmininkas Arūnas Kasparavičius.

Penktadienį ir šeštadienį vyks balsavimas namuose. Rinkėjai, turintys šią teisę, rinkimų apylinkių komisijos narių sulauks šiomis dienomis.

Pagrindinę rinkimų dieną – sekmadienį, rinkėjai rinkimų apylinkėse balsuos nuo 7 iki 20 valandos.

„Kelmiškiams.lt“ rinkimų dienos vakare rengia specialią tiesioginę transliaciją rinkimų kampanijai ir rezultatams apžvelgti. Transliacijos metu bus kalbinami ekspertai, kandidatai, o vietos žiniasklaidos atstovai vertins preliminarius rinkimų rezultatus.

„Kelmiškiams.lt“ inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *