Vardan Lietuvos, vardan Kelmės krašto

Kodėl kviečiame balsuoti už mus? Nes mes aktyvūs, drąsūs, turime didelį norą dirbti vardan Kelmės krašto, turime idėjų ir kompetencijų.

Mes esame nauja politinė jėga Kelmėje, nesusijusi su jokiomis kitomis iki tol valdžiusiomis partijomis, be įsipareigojimų joms ar nusistovėjusių susitarimų ir norime permainų.

Apklausos rodo, jei šiuo metu vyktų rinkimai į LR Seimą, daugiausia rinkėjų palaikymo sulauktų Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“: 14,7 proc. apklaustųjų.

Vertiname šį pasitikėjimą ir kviečiame Kelmės krašto gyventojus kovo 5 d. palaikyti Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ kandidatus į Kelmės rajono savivaldybės tarybą ir kandidatą į merus Dainių Popovą.

Veiklos prioritetai

– Demokratija, atskaitomybės ir skaidrumo principais grįstas vietos valdymas;

– Prieinamos ir kokybiškos viešosios paslaugos;

– Veiksminga švietimo sistema;

– Verslui palanki aplinka ir pažangus savivaldos ūkis;

– Socialinė gerovė nepriklausomai nuo gyventojo amžiaus;

– Sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumas ir kokybė;

– Infrastruktūros gerinimas ir tinkama priežiūra.

Efektyvi savivalda

Turime grąžinti pasitikėjimą savivalda. Požiūrį, kad valdžia yra aukščiau žmogaus, būtina keisti!

Galimybių mūsų rajone yra daug: čia galima ir gyventi, ir dirbti, ir uždirbti. Tačiau, kad taip būtų, savivaldybė turi imtis iniciatyvos, kelti sau aukštesnius reikalavimus, turi ieškoti ir rasti priemonių, kaip padėti vietos gyventojams, paskatinti verslo kūrimąsi ir plėtrą rajone. Ypatingai turime padėti smulkiajam verslui, nedideliems šeimos ūkiams, paskatinti kurtis amatus, puoselėti tautinį paveldą, etnografiją, etnokultūrą, kaip neišnaudotus vietos turizmo išteklius. Tik tolygiai auganti ekonomika leistų suklestėti kitoms sritims – kultūrai, švietimui, sveikatos apsaugai. Viską darykime atsakingai ir žvelgdami į ateitį, kad mūsų vaikai, jaunimas norėtų gyventi Kelmės krašte ir matytų perspektyvas.  

Konkretūs pažadai

Įrengti mobilią ambulatoriją, taip išplečiant sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumą kaimiškosiose vietovėse. Tai ypač aktualu, uždarant medicinos punktus.

Sudaryti sąlygas statyti naujus daugiabučius namus. Tuomet mūsų jaunos šeimos galėtų įsigyti jų poreikius atitinkantį šiuolaikišką būstą. Tuo tikslu būtina nedelsiant atlikti Kelmės miesto teritorijos bendrojo  plano koregavimą, numatant aiškias teritorijas ir funkcinį miesto plėtros zonavimą.

Atrinkti ir įrengti teritorijas, skirtas naujų investuotojų pritraukimui.

Tai tik keletas mūsų planuojamų darbų, kuriuos svarbu įgyvendinti. Jei nebus darbo vietų, nebus, kur gyventi, mes ir toliau prarasime savo žmones, kurie išvyks gyventi, dirbti, mokytis į kitus miestus, šalis. 

Tikime, kad galime pateisinti Jūsų lūkesčius darbais, ne žodžiais. Mes turime ryžto ir tvirtybės siekti permainų, kurių taip reikia mūsų krašte.

Būk drąsus ir būsi pokyčių dalimi!

Kovo 5 d. kviečiame balsuoti už Kelmės demokratus – Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“, sąrašo Nr. 7.

Politinė reklama bus apmokėta iš Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo nr. SR23/02-1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *